Crezi in tine!

Stiu, este un cliseu. Dar este adevarat!

Nu te astepta sa creada altcineva in tine inainte ca tu sa fii primul tau fan. Daca tu crezi in tine cu adevarat si faci ceea ce este bine si cei din jur vor crede in tine si in ceea ce spui.
Important este sa faci ceea ce spui si sa creezi in ceea ce faci.

Este normal ca oamenii din jurul tau sa te priveasca cu dispret la inceput, sa creada ca esti un traficant de droguri sau cine stie ce om rau cu intentii meschine. Ba chiar pot sa creada ca esti bolnav in ultima faza si sa nu isi doreasca in nici un fel sa interactioneze cu tine. Este normal, dar tu trebuie sa continui sa crezi in tine si sa faci bine, iar in momementul in care nici nu te mai gandesti la ceea ce cred oamenii din jurul tau vei reusi.

Destul de greu sa faci ceea ce spun eu mai sus, pentru ca nu vreau sa devii ignorant, sa nu te mai intereseze parerea celor din jur. Trebuie sa asculti ce ti se spune, sa dai sfaturi atunci cand esti intrebat dar nu mai mult decat crezi tu in ele.
Este foarte important sa-ti pastrezi calmul in orice situatie, pentru ca asa ai cele mai mari sanse sa iei decizia cea mai favorabila pentru tine.

O sursa de liniste si inspiratie in drumul tau prin viata cu siguranta cred ca este o muzica buna, bine aleasa pentru fiecare moment prin care treci.
Un astfel de album este  Morcheeba – Dive Deep .

Advertisements

There are no comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: