Momentan

Totul este trecator. Este o faza, un moment.

Important, si cel mai dificil, este sa ai puterea sa depasesti faza respectiva. Iar daca este un moment bun, sa reusesti sa te menti acolo sus.

Citeam despre legislatia legata de caini si ce obligatii are un stapan de caini la noi. Astfel am ajuns pe un forum, cu posturi mai vechi, in care cineva spunea ca sunt oameni care cand trec pe langa un caine, si chiar daca vad un pui de caine fugind spre ei, se sperie si se comporta ciudat in preajma lor.

Apoi mentiona, in paranteza, ca nu vrea sa discute acolo despre personalitatea si psihicul unei astfel de persoane ca si cum ar avea niste probleme foarte grave o astfel de persoana.

Da, este aiurea sa te sperii chiar si de un pui de caine care fuge inspre tine, dar totul este o etapa trecatoare din viata persoanei respective. Sau cel putin asta e important sa fie trecatoare.

De exemplu eu ma aflu intr-o astfel de faza. Trec prin niste momente mai dificile si ma sperii mai ales de caini, dar si de oameni mai “periculosi”. Cand vad un caine intotdeauna imi vine in minte imaginea unui caine mare, masiv, gen rottweiler, care vine fugind inspre mine. Nu am fost muscat de vreun caine, si nici nu am trecut prin momente foarte urate cu un caine.

Dar ma simt amentitat de orice si de totul din jurul meu, iar cainele reactioneaza in tonalitate cu sentimentele oamenilor pe care ii intalneste. Si oamenii la fel, doar ca mai rational putin.

Si vad tot timpul stapani care in momentul in care intra intr-un parc isi dezleaga instantaneu cainele. Deci trebuie sa ocolesc astfel de parcuri.

Vad stapani care merg seara, dar nu numai, fara a avea cainii in lesa. Trebuie sa ma feresc si de astfel de situatii.

Tot cautam sa vad daca sunt obligatii sa tina cainele in lesa, si se pare ca ar fi.. sau cel putin erau. Dar probabil ca legile se uita daca nu sunt aplicate.

 

Advertisements

There are no comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: