cica n-am somn

o serie intreaga de post-uri ar putea fi scrise cu acest titlu.

de data asta este vorba despre … nimic.
to be edited (maybe)

asa, acum serios.

citeam pe un site (pe care o sa-l citez de indata ce o sa-mi aduc aminte cum se numeste), 10 mituri despre introvertiti.

printre altele, acolo este prezentata ideea precum ca o persoana introvertita nu ar vrea sa socializeze, sau ca este retrasa, ca fiind un mit.

o persoana introvertita, daca redau corect ce se spune pe siteul respectiv, nu vrea sa iasa in evidenta daca nu este cazul, si de aceea prefera sa nu vorbeasca ne intrebata, sau despre subiecte de care nu este interesata. o data ce gasesti un subiect de interes comun, o persoana introvertita va vorbi foarte mult….

de asemenea, o persoana introvertita se imprieteneste greu, dar daca te considera prieten, vei fi intotdeauna ajutat si respectat.

nu este adevarat ca unei persoane introvertite nu ii place sa socializeze. doar ca atunci cand socializeaza, oboseste mai repede pentru ca este foarte atenta la ce se intampla in jurul ei. astfel, doreste sa ramana singura mai repede decat o persoana extrovertita, pentru a analiza informatiile noi dobandite.

o persoana introvertita nu se plictiseste atunci cand este lasata singura pentru ca… gaseste usor ceva la care sa se gandeasca … nu mai imi aduc aminte exact care era rationamentul đŸ™‚

avand in vedere aceste lucruri, ma consider o persoana introvertita….

Advertisements

There are no comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: